Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen

 Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen rondom mijn zwangerschapsyoga cursussen en babymassage cursussen. Staat jouw vraag er niet bij? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Je kunt mij (Martine Swarttouw) bereiken op 06-46274557.

Waarom zou ik zwangerschapsyoga volgen?

Het volgen van mijn zwangerschapsyogacursus levert een bijdrage aan een positieve bevallingservaring. Je gaat je bevalling met vertrouwen tegemoet. Tijdens de lessen leer je ontspannings- en ademhalingstechnieken.

Waar vinden de lessen plaats?

De zwangerschapsyoga groepslessen vinden plaats in mijn praktijk aan huis aan de Silenestraat 20 te Rotterdam Schiebroek. Deze locatie is gemakkelijk aan te rijden vanuit het centrum van Rotterdam, het oude Noorden, Schiebroek, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek.

Wanneer zijn de zwangerschapsyoga groepslessen?

De lessen zijn elke maandag en woensdag van 19:00 tot 20:00 uur en van 20:15 tot 21:15 uur.

Wat kost een cursus zwangerschapsyoga?

7 groepslessen zwangerschapsyoga kosten € 175,-. Wil je liever privéles? Een standaard priveles pakket bestaat uit 3 lessen van 90 minuten en kost €300,- Voor maatwerk hanteer ik een uurtarief van €75,-

Mag mijn partner mee naar de zwangerschapsyoga les?

Ja, je partner is de laatste les van de groepscursus welkom op de partnerles. Het doel is om kennis over te dragen aan je partner.

Wat is Shantala babymassage?

Ook na de geboorte verlangen babies naar geborgenheid en lichamelijke warmte. Shantala babymassage versterkt de onderlinge band en de liefde tussen ouder en kind door aanraking. Hiermee ontstaat een basis van vertrouwen en ontspanning. Deze massagetechniek is ook erg nuttig voor babies met darmkrampjes.

Wordt een zwangerschapsyoga cursus vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Dit hangt af van jouw zorgverzekeraar en de polisvoorwaarden. Ik raad aan dat je voorafgaand aan de cursus naar de vergoeding bij jouw zorgverzekeraar. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de kosten.

Krijg ik een bewijs van deelname aan de zwangerschapsyoga cursus?

Je ontvangt een factuur als bewijs van deelname aan de zwangerschapsyogalessen. Deze factuur is een geldig deelnamebewijs wat je kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar.