Privélessen zwangerschapsyoga Rotterdam

SCHRIJF JE IN

Privélessen zwangerschapsyoga Rotterdam

Bevallingsvoorbereiding bij mij in de praktijk of bij jou thuis. Naast de groepslessen biedt Zwangerschapsyoga Rotterdam ook privélessen zwangerschapsyoga in Rotterdam aan. Of je nu een drukke agenda hebt of op basis van een eerdere bevallingservaring behoefte hebt aan specifieke coaching; we maken samen een programma op maat.

Soms ontstaat de behoefte aan bevallingsvoorbereiding pas vrij laat in een zwangerschap. Dit is geen probleem. Met regelmaat begeleid ik zwangeren vanaf 34 weken middels een kort en intensief privé lesprogramma. Zo leer je ontspannings- en ademhalingstechnieken. We oefenen verschillende yoga-oefeningen om het lichaam soepel te houden. Ook staan we stil bij de verschillende houdingen om weeën op te vangen en oefenen we perstechnieken.

Je partner kan een belangrijke rol spelen bij jouw bevalling. Tijdens de privélessen kan je partner aanwezig zijn, zodat jullie samen vol vertrouwen de bevalling tegemoet zien.

Heb je al een keer lessen bij mij gevolgd dan is het mogelijk om in een opfrisles in 90 minuten al jouw kennis weer op te frissen. Zo zie je ook deze volgende bevalling weer met vertrouwen tegemoet!

Of je nu woont in Rotterdam (Hillegersberg, Schiebroek, Centrum, Kralingen, Overschie, Blijdorp), Schiedam, Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs of Bergschenhoek, mijn praktijk is zowel met de auto als het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) een cursus zwangerschapsyoga. Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Groepslessen vind je op deze pagina.

WAAR 
Bij mij in de praktijk op de Silenestraat 20, 3053DA Rotterdam (Rotterdam, Berkel en Rodenrijs)
(ook via Zoom mogelijk)

WANNEER
In overleg

KOSTEN
Het standaard privéles pakket bestaat uit 3 lessen van 90 minuten en kost €360,- Wil je samen met een vriendin de cursus volgen (duo-privé) dan betaal je €270,- per persoon. Heb je al eerder lessen bij mij gevolgd, dan kun je met een ‘opfrisles’ van 90 minuten al jouw kennis weer ophalen; prijs €135,- Voor maatwerk hanteer ik een uurtarief van €90,- per uur.

It is also possible to follow the private course in English.

INSCHRIJFFORMULIER

    Groepslessen zwangerschapsyoga Rotterdam, privélessen zwangerschapsyoga rotterdam