Wil je contact met zwangerschapsyoga Rotterdam? Of heb je vragen over babymassage lessen?

NEEM CONTACT OP

Contactgegevens

Contact zwangerschapsyoga Rotterdam.

Zwangerschap en yoga
Silenestraat 20
3053 DA Rotterdam

Martine Swarttouw
+31 (0)6 46 27 45 57
martine@zwangerschapenyoga.nl

KvK Rotterdam: 66910234
btw-id: NL001626621B15

Zwangerschapsyoga en babymassage in Rotterdam en omstreken

Ben je zwanger en woon je in Hillegersberg, Schiebroek, Overschie, Blijdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk dan is mijn praktijk in Rotterdam-Schiebroek snel aan te rijden. Ook perfect bereikbaar met de Randstadrail (halte Meijersplein) of tram 25 (halte Peppelweg). Zowel voor zwangerschapsyoga als babymassage cursussen.

De afgelopen jaren heb ik uit diverse windstreken cursisten begeleidt. Zo hebben ook dames uit Delft, Barendrecht, Vlaardingen en Hoogvliet bij mij lessen gevolgd. Het tijdstip van de lessen is gunstig qua verkeer, zodat je redelijk snel van en naar de cursussen kunt komen.

Ik geef les in mijn eigen praktijk, een ruimte die volledig dient voor cursussen zwangerschapsyoga en babymassage. Een lesruimte met warme tinten waar je je thuisvoelt. Ik ben bewust bezig met hygiëne en de RIVM richtlijnen, je kunt bij mij dus veilig lessen volgen. In de directe omgeving zijn goede gratis parkeervoorzieningen en kun je veilig over straat.

CONTACTFORMULIER